Zoneterapi

Zoneterapi

Zoneterapi er en behagelig behandling, hvor du ligger på en briks, og bliver trykket under fødderne. Behandlingen går ud på, at foden er inddelt i forskellige reflekszoner, der hvert svarer til et organ eller et bestemt område i kroppen. Jeg kan ved hjælp af forskellige greb, gå ind og sørge for at kroppen, kommer i balance igen eller afhjælpe ubalancer, afhængig af hvor dybt de ligger. Når jeg behandler på punkterne, øges blodgennemstrømningen, og kroppen frigiver affaldsstoffer. Derfor kan du få forskellige reaktioner under behandlingen som f.eks svedafgivelse, kuldeskær ændring i vejrtrækning ( mere afslappende)
Behandlingen virker udrensende, og derfor skal du sørge for at drikke en masse vand efter behandlingen. Zoneterapi kan bruges til behandling af bl.a. fordøjelseproblemer, stress, hovedpine og allergi.
Inden behandlingen.
Før behandlingen starter, sætter vi os ned, og snakker om, hvad du ønsker at får ud af behandlingen. For at sikre den bedste behandling af dig, er det vigtigt, at du oplyser om, hvilken medicin du tager, hvilke sygdomme du har haft/ har. I tilfælde af at du er gravid, er det vigtigt at oplyse om det, for der er nogle punkter, som jeg skal undgå. Alle personlige oplysninger er fortrolige, og er derfor omfattet af tavshedspligt.
Det er et samarbejde imellem klient og behandler, så hvis du føler, at der er behov for ændringer, så imødekommer jeg gerne det.

60 min. Zoneterapi ( for velvære ): 399,-
90 min. Zoneterapi inkl. journalføring og varmt fodbad: 499,-

Hos Beauty inn
Her har vi et dejligt venteværelse, hvor du har mulighed for at få en kop kaffe eller the, gerne med en forfriskning til. Selve behandlingen foregår uforstyrret i bagerste lokale til afstressende musik på en justerbar briks, så du ligger behageligt.Til 90 min. behandlingen får du et dejligt varmt fodbad til med vores luksus badesalt i. Til mine behandlinger, anvender jeg hjemmelavet creme, da man opnår en bedre behandling, fordi cremen ikke trænger hurtigt inden i foden, så huden tørrer ud.

Bestil Tid Online - Klik HerKøb Gavekort - Klik Her Få med email nu, eller sendt med posten

Åbningstider

Mandag - fredag10-20
Lørdag10-16
Søndag 10-16
Powered by CBIT online booking system