Voks Behandlinger

Voksbehandling nær Roskilde
Få glatte bløde ben med en voksbehandling nær Roskilde hos Beauty Inn. Det tager tid, og det skal gøres ofte, hvis du selv vil tage kampen op med kropsbehåringen derhjemme. Med vores skånsomme voksbehandling nær Roskilde sparer du tid og kræfter.
Dine ben vil være glatte i uger, hvor du kan bruge energien på andre af hverdagens sysler. Om sommeren kan du hoppe i sommerkjolen uden at tænke på at have ben, der kradser og stikker.
Voksbehandling i Hedehusene
Er det din første voksbehandling vil der gå ca. 14 dage, før hårene kommer igen. Den hårløse periode vil dog forlænges for hver gang, du får en voksbehandling hos os i Hedehusene. Det er ikke smertefuldt at få lavet en professionel voksbehandling. I skønhedsklinikken har vi kun erfarne piger, der er dygtige til at lave voksbehandling, og de guider dig sikkert og trygt igennem oplevelsen.
Inden en voksning
Hos Beauty Inn anbefaler vi, at dine hår er min. ½ – 1 cm lange inden behandlingen. Hvis de er længere er der risiko for, at de kan knække, hvilket niver en smule. Du må for egen skyld derfor gerne trimme hårene inden behandlingen, hvis de er for lange. Derudover må du gerne bruge en bodyscrub ca. hver femte dag – dog ikke hverken 5 dage før- eller 5 dage efter voksbehandlingen, uanset hvor på kroppen behandlingen skal udføres.
Du finder priser på voksbehandling her!
Tryg og sikker voksbehandling nær Taastrup
Vores 140 kvm store skønhedsklinik er beliggende midt i den charmerende stationsby Hedehusene i en gammel kro, der emmer af stemning og historie. For os er det vigtigt, at du er tryg ved din voksbehandling hos os nær Taastrup. Vi har derfor skabt nogle hyggelige og varme rammer for din behandling. Vores mål er, at du skal have en afstressende og god oplevelse, når du besøger os til en voksbehandling nær Roskilde. Vi byder derfor gerne på kaffe, kage og en god snak, når du sætter dig i stolen hos os.
Kontakt Beauty Inn for voksbehandling nær Roskilde
Ønsker du at bestille tid til en voksbehandling nær Roskilde? Benyt online bookingen her på siden eller ring på Tlf. +45 78 76 14 30.

Bestil Tid Online - Klik HerKøb Gavekort - Klik Her Få med email nu, eller sendt med posten

Åbningstider

Mandag - fredag10-20
Lørdag10-16
Søndag 10-16
Powered by CBIT online booking system