Massage, Akupressur, Hotstone, Reiki & Kombi-beh.

Massage nær Roskilde

Vores dygtige massør Pia, behandler udfra tesen, der hedder forebyggelse- vedligeholdelse og helbrede. Dvs. nogle ting kan stoppes meget hurtigt og derefter gives nogle behandlinger for at forbygge tilbagefald, nogen ting tager længere end andre, og IKKE alle ting kan behandles til 💯 helbredelse, men her symptombehandling. Indimellem opleves bivirkninger/sidegevinster, men ved behandlinger er det ikke som ved medicinering, hvor bivirkninger opleves negativt. Her vil sideeffekter være andre energiformer, der dukker op til overfladen.
Pia arbejder udfra en holistisk tilgang og arbejder dynamisk for at opnå den mest optimale kropsbalance og harmoni.
Hvad er massage godt for?
Afslappende, smertestillende, stimulerende og udrensende. En massage kan have mange former og formål. Fælles for de fleste massager er dog, at de stimulerer blodcirkulationen, øger fysisk og psykisk velvære og fjerner kroppens affaldsstoffer.
Hos Beauty Inn tilbyder vi forskellige former for massage nær Roskilde – både fysiurgisk idrætsmassage, akupressur, Hot Stone og kombinationsbehandlinger. Du kan booke tid ved at ringe på Tlf. +45 78 76 14 30 eller ved at benytte vores online booking.
Afstressende og energigivende – massage i Hedehusene
Det er vigtigt for Beauty Inn, at du føler dig godt tilpas, når du får en massage hos os i Hedehusene. Vores 140 kvm store skønhedsklinik er derfor varmt og enkelt indrettet med skøn stemningsmusik, der giver dig ro i en til tider hektisk og stressende hverdag. Gennem berøring og massering hjælper vi med at afspænde ubevidste og bevidste spændinger, som vil forbedre dit psykiske velvære og få dine muskler til at slappe af.
Du finder en liste over vores forskellige massager og priser her!
Ren energi med massage nær Roskilde
Vi har alle forskellige grænser. Og det skal der være plads til. Lider du af blufærdighed anbefaler vi, at du vælger akupressur – en ældgammel kinesisk behandling, der kan udføres ude på tøjet. Her fokuserer vi på din krops meridianpunkter, som vi trykker på kraftigt med fingre i stedet for at bruge nåle, der er kendetegnet ved akupunktur, der deler oprindelse med akupressur.
Massage nær Taastrup af ansigt eller lænd
Hos Beauty Inn forkæler vi dig også gerne med en ansigtsmassage eller gravidbehandling. Vores muligheder er mange. Har du ondt i lænd, bækken, ben eller ryg, så vil en gravidmassage være ideelt for dig. Graviditetsgener kan forskellige og give udslag i alt fra migræneanfald til fordøjelsesbesvær til trætte fødder. Efter en massage nær Taastrup vil din krop takke dig selv, og du få mere overskud og energi til at nyde graviditeten.
Kontakt Beauty Inn for massage nær Roskilde
Har du spørgsmål til vores massage nær Roskilde eller ønsker du at vide mere om eksempelvis en kombinationsbehandling, så ring på Tlf. +45 78 76 14 30.
Vi glæder os til at se dig hos Beauty Inn.Bestil Tid Online - Klik HerKøb Gavekort - Klik Her Få med email nu, eller sendt med posten

Åbningstider

Mandag - fredag10-20
Lørdag10-16
Søndag 10-16
Powered by CBIT online booking system