GELAMOUR Gelpolish
Gellak nær Roskilde med GELAMOUR Polish

Få flotte negle med GELAMOUR Polish hos skønhedsklinik Beauty Inn. Vores gellak behandling nær Roskilde vil give dig et resultat, der holder i uger. Beauty Inn er en populær skønhedsklinik, der har til huse i en gammel kro i den lille stationsby Hedehusene, hvor Kallerupstenen, en af Danmarks ældste runestene, også har hjemme.
Elsket af kvinder verden over – få gellak nær Roskilde
Hver dag har vi kvinder fra nær og fjern, der besøger os for at få lavet en flot gellak nær Roskilde. gellak er et produkt, der har taget verden over med storm. Gellak har nemlig glans som lak og styrke som gele og holder i op til fire-fem uger.
Vælger du at få lavet negle med gellak i Hedehusene hos Beauty Inn, kan du vælge mellem et hav af farver. Vores dygtige negleteknikere hjælper dig selvfølgelig gerne med inspiration, hvis skulle du være i tvivl om farvevalg.
Forhandler af GELAMOUR gellak i Danmark
Beauty Inn er unik forhandler af GELAMOUR gellak i Danmark. Du kan se alle de skønne produkter på vores webshop her!
Vi tilbyder også andre skønhedsbehandlinger. Skal du eksempelvis have lavet en ansigtsbehandling, kan vi anbefale Beauty Angel, der reducerer rynker og gør huden fastere. Læs mere her!

Få gellak i Hedehusene i historiske lokaler
Den gamle kro, som vi har lokaler i, har i årtier været samlingspunktet for familier i lokalmiljøet, der har brugt stedet til at fejre store begivenheder, som konfirmation, bryllup, dåb og fødselsdage. Steder emmer derfor af historie, der giver en hjertevarm og familiær stemning. Dette kan man læne sig tilbage og indsnuse, mans man nyder en kop kaffe eller et stykke kage, som vi gerne forkæler vores klienter med.
Salonen er også hjemsted for to små gravhunde, der hver dag hilser de mange besøgende velkommen og farvel.
Kontakt Beauty Inn – nær Roskilde
Vil du gerne booke tid til at få ordnet negle med gellak nær Roskilde? Benyt online bookingen eller ring til os på Tlf. +45 78 76 14 30. Vi glæder os til at byde dig inden for hos Beauty Inn.

Bestil Tid Online - Klik HerKøb Gavekort - Klik Her Få med email nu, eller sendt med posten

Åbningstider

Mandag - fredag10-20
Lørdag10-16
Søndag 10-16
Powered by CBIT online booking system