Bryn og Vipper
Bryn og vipper
Eyelash Extensions kan være en perfekt løsning for nogle, hvor Lash Lift er for dig som foretrækker en naturlig måde at få dine vipper til at syne længere samt give dine vipper mere volumen, samtidig med at det giver et perfekt flot og naturlig løft som er holdbart i op til 6 – 8 uger.

Glemt alt om vippebukker
Glem alt om at stå hver morgen med en vippebukker hvor dine vipper falder ned i løbet af dagen og dine natur vipper kan knække. Med den nye teknologi har det nu gjort Lash Lift muligt at bibeholde dine vipper flotte, fyldige og med den perfekte buk.
Ved hjælp af silikonepads som lægges på de øvre øjenlåg, løftes dine vipper forsigtigt op og fæstes ved hjælp af en vandbaseret gel. Derefter påføres Lash Lift permgel i 10 min. hvorefter den neutraliseres, vipperne frigøres fra silikonen og renses for gel. Denne metode er meget skånsom og mere behagelig end ved permanent af vipper, Så gem din vippebukker lang væk og få Lash Lift istedet.

Vigtig at huske: Det anbefales ikke at udsætte dine Lash Liftede vipper for vand, damp, sauna og makeup de første 24 timer.
TILLÆG farve af vipper i forbingelse af Lash Lift KUN 99,-

Bestil Tid Online - Klik HerKøb Gavekort - Klik Her Få med email nu, eller sendt med posten

Åbningstider

Mandag - fredag10-20
Lørdag10-16
Søndag 10-16
Powered by CBIT online booking system