Beauty Angel lys behandling

Beauty Angel – ansigtsbehandling i Hedehusene

Tag på en rejse med Beauty Angel og oplev, hvordan du forskønnes og påvirkes. Beauty Angel er en sensation inden for skønhedsverdenen, som bliver ved med at imponere kvinder over hele kloden.
Klinisk dokumenteret effekt med Beauty Angel
Beauty Angel er en cirkulationsfremmende behandling, der virker aktiverende på dovne fibroblastceller, der svækkes med alderen. Beauty Angel er derfor en nytænkende måde at hjælpe hudens evne til selvhjælp.
Behandlingen med Beauty Angel er klinisk dokumenteret. Faktisk viser undersøgelser, at collagenlyset kan fremskynde regenerering af hudceller med helt op til 150-200 procent. Gennem en avanceret maskine, der udleder kraftigt lys, stimuleres kroppens egen proces af fotobiostimulation, samtidig med at du opnår terapeutisk effekt gennem lysterapien.

Ansigtsbehandling i Hedehusene mod hudproblemer
Denne unikke biostimulerende lysteknologi med Beauty Angel opfylder ønsket om en særlig blid, men yderst effektiv skønhedsbehandling og er derfor også særligt velegnet for unge under 25 år med hudproblemer.
Fordele og resultater ved Beauty Angel:
Reducerer fine linjer og rynker
Reducerer pigment, ældningspletter og fregner
Synlig anti-aging effekt
Giver en strålende glød og en glat/fast og velplejet hud
Fantastisk til reducering af strækmærker
Uren hud og acne reduceres markant
Giver mere energi til hele kroppen
Hjælper helningsprocessen på ar
Reducerer ar
Ved 100 % optimal virkning skal man igennem et behandlingsforløb – derfor tilbyder vi også klippekort. Her får du 12 behandlinger ved at betale for 10.
Ansigtsbehandling i Hedehusene
Beauty Angel lysterapi er ideel i kombination med en anden ansigtsbehandling i Hedehusene, da en kombination vil give det perfekte resultat. Du finder en liste over alle vores ansigtsbehandlinger, som eksempelvis SkinPen og GreenPeel her!
Kontakt Beauty Inn for ansigtsbehandling nær Roskilde
Hos Beauty Inn er vi eksperter i de fleste typer ansigtsbehandlinger, og vores kompetente kosmetologer rådgiver dig gerne, om hvilken type ansigtsbehandling nær Roskilde, som passer til din hud og dine behov.
Forkæl dig selv. Bestil en tid til Beauty Angel eller anden ansigtsbehandling ved at ringe på Tlf. +45 78 76 14 30. Vi ser frem til at møde dig.

Bestil Tid Online - Klik HerKøb Gavekort - Klik Her Få med email nu, eller sendt med posten

Åbningstider

Mandag - fredag10-20
Lørdag10-16
Søndag 10-16
Powered by CBIT online booking system